2017

sylver expositie vos in bos mildam

MILDAM – Kunstenares Sylvie Boersma opent op 7 oktober haar expositie ‘Vos in Bos’ in Galerie Mildam.

Onder de naam ‘SYLVER’ heeft zij een collectie schilderijen ontwikkeld waarin gelaagdheid en contrasten de boventoon voeren. De reis van een vos wordt weergegeven door middel van zwarte inkt, acryl, goudverf, bladgoud en verschillende collagetechnieken. Samen met een begeleidende stopmotion animatie is er een wereld gecreëerd waarin structuur en fantasie een grote rol spelen.

‘SYLVER’ heet het illustratiebedrijf van Sylvie. Zij doet illustratief werk voor o.a. tijdschriften en particulieren en wil zich gaan richten op het geven van workshops en cursussen. Na verschillende kunstopleidingen (waaronder Kunstacademie Minerva en de NHL) wil ze nu spoedig een ruimte betrekken in de Blokhuispoort in Leeuwarden van waaruit ze zal gaan opereren. Ze wordt geinspireerd door tegenstellingen: het licht in het duister, het lieflijke in het monsterlijke, het ruwe in het zachte. Haar werk is te zien vanaf 7 okt. t/m 17 december in Galerie Mildam, Schoterlandseweg 37, 8454 KB Mildam. 

Tijdens het Open Huis op 7 oktober aanstaande is Sylvie Boersma in het kerkje aanwezig en kan het publiek vragen stellen over haar werk. Ook de leden van het kunst kollektief van de galerie zijn er die middag om te vertellen over de verschillende technieken waarmee zij hun kunstwerken maken.

Verder kan men genieten van live muziek en koffie/thee. Open van 14.00 – 17.00.

www.galeriemildam.nl