kunst workshop tekenen collage schilder

Workshops en Cursussen

AANBOD

Klik op het plaatje voor meer informatie over de workshop. Algemene informatie onderaan de pagina.

WORKSHOP: Droge Naald Etsen

Etsen is een diepdruktechniek waarbij je een tekening krast in een plaat die je vervolgens inkt en dan afdrukt op papier met een pers. Je kunt vanaf foto's werken maar ook je eigen tekeningen etsen!

CURSUS: tekenen deel I Beginners

In 12 lessen krijg je de basisbegrippen van tekenen waarmee je vervolgens gaat oefenen. We werken met pastelkrijt en potlood.

CURSUS: tekenen deel II Gevorderden

Dit is de opvolger van Tekenen voor Beginners. Hier gaan we de begrippen van deel I toepassen, dieper op de materie in en wat complexere thema's behandelen.

Het materiaal varieert van potlood tot inkt. Voor de iets gevorderde tekenaar.ALLE WORKSHOPS STARTEN VANAF 2 PERSONEN.


WAAROM HIER?

 

Persoonlijke aandacht

Op dit moment heb ik een cel van 11m2 tot mijn beschikking, en dat heeft tot gevolg dat groepen maximaal 4 personen groot kunnen zijn. Ik zie hier een groot voordeel in, namelijk: persoonlijke aandacht. In grote groepen kan de docent gewoonweg niet iedereen de aandacht geven die ze verdienen, iets wat ik zelf vaak meegemaakt heb als cursist. Bij mijn workshops kunnen we per persoon kijken wat de wensen zijn en hoe ik daar het beste aan kan bijdragen. Voor grotere groepen kan ik eventueel een grotere ruimte boeken of op locatie werken.

 

Op afspraak

Verder werk ik 'on demand'.  Dit houdt ruwweg in dat je 's ochtends kunt bellen en 's middags bij wijze van terecht kan voor een workshop. Vaak hebben kunstenaars en instituten een jaarprogramma. Ik doe daar niet aan. Ik wil graag dat als mensen aan de slag willen, dat ze dat dan ook op korte termijn kunnen.