Atelier

Sinds 1 januari 2018 heb ik de sleutel van een cel in het culturele centrum en ex-gevangenis van Leeuwarden, de Blokhuispoort. Dit is nu mijn atelier en cursusruimte, maar heeft ook een winkeltje. Kom me opzoeken in Blok H, cel nummer 8. De koffie staat klaar!

Openingstijden:

Helaas, geen vaste openingstijden i.v.m andere werkzaamheden. Wil je er zeker van zijn dat je me treft? Maak even een afspraak en dan ben ik er zeker weten!

 

Blokhuisplein 40

8911 LJ Leeuwarden


Les op Afspraak

On demand: u kunt op zeer korte termijn lessen bij mij inplannen. Omdat het een cel is, en dus niet zo groot(!) is dit ideaal voor privéles. Kleine groepjes kunnen ook: maximaal 4. Het voordeel echter: u bent verzekerd van persoonlijke aandacht! Via de mail en telefoon ben ik altijd bereikbaar voor een afspraak. Meer informatie hier. N.B. Voor grotere groepen kan ik evt. op locatie komen.


Winkeltje

Ik heb een klein winkeltje waar werk van mij te koop is. Het gaat hier om originele teken- en schilderwerken, prints die ik gemaakt heb, en een selectie van koeienbeelden van kunstenaar Koos Reinsma.

Zijn website is hier. Een indruk van de werken die ik zelf verkoop is te vinden onder Portfolio.